Grafisch ontwerp

GRAFISCH

ONTWERP

Wij werken met jou aan de meest simpele tot de meer uitgebreidere ontwerpen.  Graphic Monkey is een allround grafisch ontwerpbureau en staat garant voor een mooi, sterk en creatief ontwerp voor al jouw grafische communicaties, online en offline.


Bij Graphic Monkey kan je rekenen op een persoonlijke en professionele aanpak.

Of je nu een nieuw logo, naamkaartjes, flyers of professionele flyers nodig hebt?

Bij ons ben je aan het juiste adres!

Geboortekaartjes, Uitnodigingen (Trouwfeest, verjaardag,...), Flyers en affiches , Folders en brochures,Emailhandtekeningen, Menukaarten,    drankkaarten, Uithangborden, vlaggen en wimpels,... (promomateriaal), Visitekaarten, logo's (huisstijl), Nieuwsbrieven (online en offline), Powerpoints, Interactieve pdf's, Eindejaarsfolders, reclamefolders, Lay-out website, Sociale media, Stickers, Cadeaubonnen, Banners, spandoeken, Kleding (truien, petten,...), Emblemen, Tickets, 

Programmaboekjes,Opzoeken van drukkers, prijsvergelijkingen, overleg met drukkers,..., Illustraties, fotografie, Canva - templates klaarzetten voor bedrijvenKleine animaties + video's, ...

grafisch ontwerper, bureau
warmste week grafisch ontwerp
menukaarten
huwelijksuitnodigingen

HOE WE WERKEN

Om een beeld te krijgen wat jouw verwachtingen zijn gaan we eerst even kort kennismaken. Dit gebeurd digitaal op afstand of je bent steeds welkom bij ons op kantoor. 

Hebben we een duidelijk beeld dan gaan we voor jou aan de slag. 


We stellen je iets voor en bouwen daarop verder. Stap voor stap tot jij gelukkig bent!

Heb je geen idee waar te beginnen dan starten we met enkele voorstellen en impressies. Van daaruit gaan we dan weer verder. Ook het volgen van jouw idee vormt geen enkel probleem. 


Bestanden worden steeds in verschillende formaten aangebracht in onderling overleg. 

PRIJZEN

Omdat we zo transparant zijn en helder in communicatie worden er simpele duidelijke afspraken gemaakt zodat er geen onverwachtheden opduiken. 

 

Om de juiste prijs bij het juiste project te koppelen gaan we eerst in gesprek en vervolgens kijken we hoe simpel of uitgebreid jouw wensen zijn.