Fotografie
Fotografie voeding  - Foodfotografie
Fotografie voeding  - Foodfotografie

GERECHTEN


Beeldmateriaal nodig voor uw marketing? Bij Graphic Monkey fotograferen we al uw gerechten op locatie !

Fotografie voeding  - Foodfotografie

VASTGOED & INTERIEUR


Graag een langdurige of tijdelijke opdracht aan ons uitbesteden? Wij fotograferen jouw vastgoed met veel plezier. 

vastgoedfotografie - interieurfotografie
vastgoedfotografie - interieurfotografie

BEDRIJFSPROJECTEN


Een effectieve manier om een verzameling met foto's van uw bedrijf op te bouwen is regelmatig foto's te laten maken. Een bedrijfsreportage levert veel foto's op die breed inzetbaar zijn vanwege de hoge kwaliteit. Heb je dan foto's nodig voor bij een persbericht, voor bij een jaarverslag, voor een interview in het bedrijfs- of branchemagazine dan zijn de foto's altijd beschikbaar. Want een foto die snel even met de telefoon gemaakt wordt volstaat dan echt niet. Bovendien straalt u als bedrijf ook professionaliteit uit met kwalitatief goede foto's.

bedrijfsportretten
bedrijfsfotografie

ZAKELIJKE PORTRETTEN

Een eerste indruk kun je geen tweede keer maken en tegenwoordig gebeurt dat meer en meer op basis van je profielfoto op sociale media zoals bijv. Linkedin. Zakelijke portretten worden binnen enkele seconden beoordeeld en een met goed zakelijk portret maak je dan het verschil. Ik zorg ervoor dat de eerste indruk online goed is. Een portretfoto die authenticiteit uitdraagt. Een portret waarin de gefotografeerde zelf gelooft en dat ook uitstraalt. 

Een mooie aansprekende profielfoto is misschien aanleiding voor de eerste klik en het begin van een mooie opdracht. Vanzelfsprekend kunt u de foto op nog meer manieren toepassen. Bijvoorbeeld in uw e-mailhandtekening, maar ook op visitekaartjes en andere correspondentie.

Een zakelijk portret in uw eigen omgeving is het mooist. Daarom komen wij naar u toe en maken een mooie fotoshoot op uw bedrijf. Maar ook de medewerkers fotograferen wij op hun werkplek maar desgewenst ook in een studiosetting die we daarvoor opbouwen.

Behalve een individueel zakelijk portret maken wij ook groepsfoto's. Een groepsfoto ter gelegenheid van een bedrijfsfeest of bedrijfsjubileum verwerken wij met uw logo tot een mooi geheel zodat het niet alleen een mooie herinnering aan een gezellige dag is, maar u het ook in kunt zetten als reclame in uw zaak.